Over Thuiszorg Zoetermeer

Thuiszorg Zoetermeer stelt de cliënt centraal. Iedere zorgvrager heeft andere behoeften en woont in een ander situatie. Daarom vinden wij het belangrijk om zorg op maat te leveren.

Organisatie en haar missie

Bij Thuiszorg Zoetermeer zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige thuiszorg die aansluit bij de individuele behoeften en wensen van onze cliënten. Met onze kleinschalige aanpak en een focus op aandacht, liefde, respect en begrip, streven we ernaar om een verlengstuk te zijn van de familie en mantelzorgers. Door gekwalificeerde en zorgzame medewerkers in te zetten, bieden we betrouwbare en herkenbare zorg die niet alleen gericht is op de medische aspecten, maar ook op de mentale en emotionele gezondheid van onze cliënten.

Visie

Thuiszorg Zoetermeer streeft naar een samenleving waarin mensen naar elkaar omkijken en ouderen zelfredzaam zijn waar mogelijk. Wij geloven in het belang van het bevorderen van zelfzorg en het stimuleren van zelfstandigheid, terwijl we tegelijkertijd een veilige en ondersteunende omgeving bieden voor onze cliënten. Onze kleinschalige organisatie hecht waarde aan persoonlijke aandacht en respectvolle zorg, ongeacht achtergrond of overtuiging. Door continue scholing en externe audits garanderen wij dat onze zorg voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor onze cliënten en andere betrokken partijen kunnen vertrouwen op de best mogelijke zorg.

Kernwaarden

  • Aandacht: We luisteren naar de individuele behoeften en zorgen van onze cliënten, en bieden zorg met volledige aandacht en toewijding binnen de grenzen van de indicatie.
  • Liefde: Onze zorg wordt gedreven door liefde en empathie, waardoor we een warme en ondersteunende omgeving creëren voor onze cliënten.
  • Respect: We respecteren de waardigheid, autonomie en diversiteit van elk individu, en behandelen iedereen met het respect dat ze verdienen.
  • Begrip: We streven ernaar om te begrijpen wat onze cliënten nodig hebben, zowel fysiek als emotioneel, en passen onze zorg daarop aan met begrip en compassie.

Met deze missie, visie en kernwaarden zetten we ons in voor het welzijn en de kwaliteit van leven van onze cliënten, terwijl we streven naar een samenleving gebaseerd op zorgzaamheid en respect.

Kwaliteit

Bij Thuiszorg Zoetermeer willen wij dat onze cliënten kwalitatieve zorg ontvangen die aansluiten bij hun situatie en behoeften. Dit doen wij door onze zorgverleners bij te scholen, zodat zij bevoegd en bekwaam zijn. Om u als cliënt en overige stakeholders aan te tonen dat wij als thuiszorgorganisatie voldoen aan alle kwaliteitseisen vindt er herhaaldelijk een audit plaats door een extern bureau. Tijdens deze audit worden wij getoetst op alle kritieke onderdelen met betrekking tot veilige en kwalitatieve zorg van de organisatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor algemene zaken kunt u ons tijdens kantooruren (9.00-17.00 uur) bereiken op 079-2002050

Op zoek naar een leuke baan in de zorg? Neem een kijkje op onze vacatures voor de mogelijkheden.

Of stuur een mail naar info@thuiszorgzoetermeer.org en wij zullen spoedig contact met u opnemen.