Over Thuiszorg Zoetermeer

Thuiszorg Zoetermeer stelt de cliënt centraal. Iedere zorgvrager heeft andere behoeften en woont in een ander situatie. Daarom vinden wij het belangrijk om zorg op maat te leveren.

Organisatie

Thuiszorg Zoetermeer heeft als uitgangspunt persoonlijke en professionele zorg aan cliënten leveren waarbij individuele aandacht voorop staat.

Wij bestaan uit een team van gepassioneerde zorgverleners die in de omgeving van Zoetermeer zorg aan huis leveren.

De combinatie van een min of meer vaste zorgtijd, onze individuele benadering en korte lijnen maakt ons uniek. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gezonder thuis kunnen wonen als ze zich op hun gemak voelen, de regie over hun leven blijven ervaren en betrokken voelen bij de maatschappij.

Missie en visie

Het team van Thuiszorg Zoetermeer kijkt niet alleen naar de medische aspecten van de zorg, maar observeert ook de mentale en emotionele gezondheid van de cliënt. Dit maakt onze zorg zowel kwalitatief als cliëntgericht, waardoor het voor de cliënt niet alleen persoonlijk en laagdrempelig blijft, maar ook veilig voelt.

Wij streven naar een samenleving waarbij mensen naar elkaar omkijken en ouderen zelfredzaam zijn waar dat kan. Door onze zorg op maat kunnen ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Veilig in hun eigen, vertrouwd omgeving.

Kwaliteit

Bij Thuiszorg Zoetermeer willen wij dat onze cliënten kwalitatieve zorg ontvangen die aansluiten bij hun situatie en behoeften. Dit doen wij door onze zorgverleners bij te scholen, zodat zij bevoegd en bekwaam zijn. Om u als cliënt en overige stakeholders aan te tonen dat wij als thuiszorgorganisatie voldoen aan alle kwaliteitseisen vindt er herhaaldelijk een audit plaats door een extern bureau. Tijdens deze audit worden wij getoetst op alle kritieke onderdelen met betrekking tot veilige en kwalitatieve zorg van de organisatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor algemene zaken kunt u ons tijdens kantooruren (9.00-17.00 uur) bereiken op 079-2002050

Op zoek naar een leuke baan in de zorg? Neem een kijkje op onze vacatures voor de mogelijkheden.

Of stuur een mail naar info@thuiszorgzoetermeer.org en wij zullen spoedig contact met u opnemen.