Organisatie

Thuiszorg Zoetermeer is een organisatie die thuiszorg aanbiedt die cliëntgericht, kwalitatief en laagdrempelig is. Het is belangrijk dat u als cliënt hierbij uw sociale en culturele eigenheid kan behouden als u daar behoefte aan heeft.
De combinatie van de kwalitatief goede zorg, de individuele benadering, het leveren van zorgdiensten op maat en de zekerheid die wij bieden maakt ons uniek. Wanneer u zorg ontvangt van Thuiszorg Zoetermeer dan weet u zeker dat u in goede handen bent.
Ook willen wij graag een belangrijke rol spelen in het realiseren van een gezondere samenleving.
Wij zijn ervan overtuigd dat mensen langer gezond blijven als ze de regie over hun eigen leven kunnen hebben en zich daarbij op hun gemak voelen in hun eigen omgeving, thuis.

Thuiszorg Zoetermeer is een Christelijke organisatie die cliëntgericht, kwalitatief hoge maar laagdrempelige zorg aanbiedt in Zoetermeer. Voor ons, als organisatie is het belangrijk dat u uw sociale en culturele eigenheid kan behouden, mocht u daar behoeft aan hebben. De combinatie van een min of meer vaste zorgtijd, onze individuele benadering, korte lijnen en onze kwalitatief goede zorg maakt ons uniek. Als u ervoor kiest om Thuiszorg Zoetermeer in de arm te nemen, dan mag u ervan verzekerd zijn dat u in goede handen bent. Wij spelen ook een rol bij het betrekken van onze ouderen in een gezondere samenleving.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gezonder thuis kunnen wonen als ze zich op hun gemak voelen, de regie over hun leven blijven ervaren en betrokken voelen bij de maatschappij.