Thuiszorg in Benthuizen

Onze wijkteam van Benthuizen kunt u ondersteunen met verschillende diensten in de thuiszorg, zodat u langer kunt blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Onze thuiszorg diensten in Benthuizen

Persoonlijke verzorging

Wanneer u bepaalde handelingen bij het voeren van de persoonlijke verzorging niet meer zelf kunt, dan is uw huis ongetwijfeld de plek waar u het liefst de zorg wilt ontvangen.

Verpleging aan huis

Bij lichamelijke en/of psychische beperkingen kunt u thuis verpleging krijgen. Onze zorgverleners kunnen u hierin begeleiden.

Huishoudelijke hulp

Merkt u dat u moeite heeft met het bijhouden van uw dagelijkse routine? Vanuit de WLZ kunnen wij u ondersteunen bij het huishoudelijk werk in uw huis. Samen met u zorgen wij voor een schoon en leefbaar huis.

Begeleiding

Merkt u dat u geen eigen regie meer heeft in uw dagelijks leven? Samen met u kijken wij naar de veranderde situatie in uw dagelijks leven.

Hoe regel ik zorg?

Wij begrijpen dat de aanvraag voor thuiszorg lastig voor u kunt zijn. Persoonlijk contact met onze cliënten vinden wij zeer belangrijk, daarom stemmen wij altijd alle zaken rondom uw zorg af in een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken wij samen met welke diensten wij in uw zorgvraag kunnen ondersteunen.

thuiszorg benthuizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij informeren u graag over onze diensten in de thuiszorg. U kunt ons tijdens kantooruren (9.00-17.00 uur) bereiken op 079-2002050

Of stuur een mail naar info@thuiszorgzoetermeer.org en wij zullen spoedig contact met u opnemen.